lördag 21 mars 2009

Vilar igen

Har bestämt mig att vila från bloggen. Nya utmaningar väntar som kanske ger mig anledning att återkomma hit så småningom. Tack ni som stått ut med att besöka mig då och då. Fortsätter att följa er andra med stort intresse.

8 kommentarer:

Långa Skuggan sa...

Välkommen åter när det blir dags!

Socrate sa...

Stort tack för hjälpen i natt.
Fick ligga kvar över natten och blev utskriven vid middagstid idag. Läkarna kan inte förklara vad som orsakar värken, men so what? "Ett värkande hjärta är väl en baggis, sa han som hade en spik i foten" Nu är man hemma igen och det fortsätter att värka - bara att gilla läget!

Återigen
- STORT TACK och ha det bra!
Hälsa din kollega.

vännen Socrate

Mattias Linder sa...

Undrade just hur det gått med dig.

Krya på dig!

Lisa sa...

Hej
Ser ju att du pausar i ditt bloggande, men kanske kanske råkar du se denna kommentar.. Jag undrar om man skulle kunna få en kommentar till valet att döpa dig själv till velourmannen. Jag skriver en c-uppsats om begreppet och det verkar finnas få som gärna beskriver sig i denna term. Så är det mest skojigt eller finns det en djupare tanke?

Lisa

Mattias Linder sa...

En tanke finns det naturligtvis bakom att jag kallar mig velourmannen. Trots att vi lever i ett av världens mest jämställda länder så förknippas begreppet velourman med något som är menlöst och omanligt. Mitt syfte är att ge velourmannen upprättelse. Vi män som är födda på 60-talet genomgår en identitetskris. Nedsättande begrepp som velourman förlöjligar mannen som delar på hushållssysslorna. Därför vill jag gärna bolla tillbaka frågan till er kvinnor. Kan begreppet velourman och karla-karl någonsin förenas eller tar det ena begreppet ut det andra?

Sen är ju kläderna snygga också förstås.

dannedizel sa...

De här figurerna är velourmän i min värld
http://www.youtube.com/watch?v=eGzxDMFnb98&feature=PlayList&p=3F36F76B71BE22DB&playnext=1&playnext_from=PL&index=12. Velourman har inget att göra med att dela på hushållssysslor. Velourmän är sådana som är övertydliga, överdrivet förstående och mesiga.

Mattias Linder sa...

Jag märker att det är just mot såna som dig jag kämpar när jag försöker ge velourmannen upprättelse.

dannedizel sa...

Keep up the good work, lycka till i kampen för göra oss karlakarlar till velourmän. Pax för att vara Ernst-Hugo...