fredag 6 februari 2009

Fem värsta odörerna

Okej Danne Dizel! Jag hänger på listtrenden. Fem värsta odörerna:

1. Äggfis
2. Rutten fisk
3. Tåbira
4. Ovädrad fyllekvart
5. Vitlöksrap

6 kommentarer:

dannedizel sa...

Som gammal slakteriarbetare så är ju ens odörluktsreferensram vid. Jag tyckte nog den där varma sötaktigt kväljande odören från svinlungor var svårhanterad. Glömmer heller aldrig en varm sommardag när jag skulle hämta dig och farsan på Axamo flygplats efter en fjällvandring och hamnade bakom kadaverbilen till Stenstorp utan möjlighet att köra om. Det är svårt att beskriva den vidriga stanken med ord. Sen tycker jag att pinkegubbar luktar hemskt. Jag har nog svårare att hantera de mer sötaktiga odörerna än de vassa och fräna.

Långa Skuggan sa...

Här kommer en till: Svettig tonåring

Mattias Linder sa...

Svettig tonåring? Nu får du förklara dig, Långa skuggan.
Slakteriet är ju en källa att ösa ur. En sprucken varböld på en gammal sugga hade ju gott och väl kunnat kvalificera sig till listan. Men arbete i vården kan också bjuda på luktsensationer kan jag lova.

Långa Skuggan sa...

Jag säger bara det, att när det kommer ett gäng åttondeklassare(gossar förstås) in i Örbyskolans biblioteks datasal en solig eftermiddag i augusti och sätter sig där för att- ja vad det nu är dom ska där och göra - då, velourmannen, om du komme in där då så skulle du förstå vad jag menar.

Biffen sa...

Du glömde en sak....
Pelles fisar på innebandyn

Mattias Linder sa...

Ja de är nog värre än äggfisar